Shokkikäänne: Donald Trumpin pornotähti kiistää suhteen!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisviihdetähti Stephanie Clifford, eli Stormy Daniels, on yhtäkkiä kieltänyt suhteensa Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpiin. Nainen on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan hän kieltää suhteen, koska sitä ei ole koskaan ollut olemassa. Hänen mukaansa asiaan ei liity rahallisia korvauksia uuteen ulostuloon liittyen.

Tammikuussa nousi kohu, jonka mukaan Yhdysvaltain presidentti Donald Trump olisi pettänyt Melania-vaimoaan heidän poikansa ollessa vasta kolmen kuukauden ikäinen. Mies oli InTouch-lehden artikkelin mukaan harrastanut seksiä Stormy Danielsin kanssa. Trumpin entisen lakimiehen mukaan asiasta tehtiin vaitiolosopimus ennen Trumpin virkaanastujaisia.

Stormy Daniels on allekirjoittanut virallisen tiedotteen, jonka mukaan hänellä ei ole koskaan ollut suhdetta Donald Trumpin kanssa. Tiedote on julkaistu siinä mielessä erikoiseen ajankohtaan, nimittöin vain muutamia tunteja ennen Donald Trumpin virallista presidentin vuosittain pidettävää Kansakunnan tila -puhetta, Daily Dot uutisoi.

Decisions…decisions

A post shared by stormydaniels (@thestormydaniels) on