Tanhupallosta jättihitti – nyt nämä videot leviävät YouTubessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi vuoden odotetuimmista viihdeohjelmista alkoi puolitoista viikkoa sitten, kun Putous-hittisarjan yhdeksäs tuotantokausi käynnistyi. Ensimmäisen jakson kohokohta oli tuttuun tapaan sketsihahmokilpailun hahmojen esittely, ja niistä yksi oli ylivoimaisesti ylitse muiden.

Kiti Kokkosen Tanhupallo-hahmo nousi välittömästi suomalaisten suosikiksi, mikä näkyi nopeasti sosiaalisissa medioissa. Myös lehtien äänestyksissä Tanhupallo nousi ylivoimaiseksi suosikiksi.

Parhaillaan Tanhupallon menestys näkyy myös YouTubessa, jossa Putous-ohjelman videot ovat muodostuneet erittäin suosituiksi. Tanhupallon esittelyvideo on katsottu jo Suomen mittapuussa huikeat yli miljoona kertaa, ja toisen jakson esiintyminen sekin on katsottu neljässä päivässä jo 400.000 kertaa.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat