Tanhupallosta jättihitti – nyt nämä videot leviävät YouTubessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi vuoden odotetuimmista viihdeohjelmista alkoi puolitoista viikkoa sitten, kun Putous-hittisarjan yhdeksäs tuotantokausi käynnistyi. Ensimmäisen jakson kohokohta oli tuttuun tapaan sketsihahmokilpailun hahmojen esittely, ja niistä yksi oli ylivoimaisesti ylitse muiden.

Kiti Kokkosen Tanhupallo-hahmo nousi välittömästi suomalaisten suosikiksi, mikä näkyi nopeasti sosiaalisissa medioissa. Myös lehtien äänestyksissä Tanhupallo nousi ylivoimaiseksi suosikiksi.

Parhaillaan Tanhupallon menestys näkyy myös YouTubessa, jossa Putous-ohjelman videot ovat muodostuneet erittäin suosituiksi. Tanhupallon esittelyvideo on katsottu jo Suomen mittapuussa huikeat yli miljoona kertaa, ja toisen jakson esiintyminen sekin on katsottu neljässä päivässä jo 400.000 kertaa.