Uudet Vain elämää -tähdet paljastettiin: ”Arttu Wiskari, Kasmir, Terhi Kokkonen…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Vain elämää -televisiosarjan tulevan tuotantokauden artistikattaus on tänään julkistettu. Seuraavalla kaudella ovat mukana Arttu Wiskari, Kasmir, Terhi Kokkonen, Danny, Mira Luoti, Aki Tykki ja Sani.

Kahdeksannen Vain elämää -tuotantokauden jaksojen kuvaukset tehdään Espanjassa, Mondan linnan jylhissä maisemissa. Artistit suuntaavat Suomesta Espanjaan tänään keskiviikkona. Viime keväänä televisiossa nähtiin niin ikään Espanjassa samoissa maisemissa kuvattu tuotantokausi.

– Ilmassa on suurta innostusta ja artistit ovat tosi tyytyväisiä biiseihin. Mondan linnassa nähdään varmasti taas ikimuistoisia ja yllättäviä tulkintoja sekä suuria tunteita, ohjelman vastaava tuottaja Meira Noronen kertoo.

Kahdeksannella kaudella Vain elämää -artistien repertuaarista löytyy useita jättihittejä, kuten Aikakoneen ysäriklassikot Odota ja Alla vaahterapuun, Happoradion rosoiset Che Guevara ja Puhu äänellä jonka kuulen, Arttu Wiskarin rakastetut Mökkitie ja Sirpa, Ultra Bran festareilla kuorossa yhteislauletut Sinä lähdit pois ja Savanni nukahtaa, PMMP:n koskettavat Pariterapiaa ja Lautturi, Kasmirin kesäiset Vadelmavene ja Wowwowwow, puhumattakaan Dannyn ikivihreistä kuten Kauan ja Kesäkatu.

– Vain elämää oli syksyn suurin viihdeilmiö ja valtava hitti sekä Nelosella, että Ruudussa. Se oli tekemässä kanavillemme kaikkien aikojen syksyä. Olemme innoissamme, että Vain elämää palaa nyt keväällä uusin jaksoin. Luvassa on taas huikeita tarinoita ja kappaleita, Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen sanoo.