Playboy-tyttö on seksikäs luistelija – ei silti haasta Kiira Korpea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen taitoluistelija Kiira Korpi on jättänyt jo aktiiviuran taakseen, mutta vielä muutama vuosi sitten hänet rankattiin amerikkalaislehdissä talvikisojen seksikkäimpien naisurheilijoiden joukkoon. Nyt Playboy-lehdestä tuttu Playmate Ana Braga on kokeillut miltä luistelu tuntuu.

Splash
Splash

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga ei taida olla kovin kokenut luistelija, mutta hän testasi jäällä liikkumista Los Angelesissa Calabasasin helteessä. Taitoluistimet olisivat olleet ilmeisesti liian haastavat, sillä Braga nähtiin jäällä tavallisissa luistimissa. Yllään hänellä oli näyttävät kullanhohtoiset sukkahousut ja Vegas Golden Knightsin paita.

Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.

Splash
Splash