Blac Chyna taistelee Kardashianeja vastaan – ei välitä rahanmenosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Blac Chyna ja julkkisperheen Rob Kardashian taistelevat parhaillaan oikeudessa Robin toteuttamasta kostopornotapauksesta, taloudellisista menetyksistä liittyen Rob & Chyna -realityohjelman perumiseen ja naisen väkivaltaisuuksista Robia kohtaan. Blac Chyna on tehnyt selväksi, että ei aio tehdä sopimuksia, vaan haluaa taistella Kardashianien kanssa loppuun saakka.

Blac Chynan on väitetty käyttäneen ainoastaan hyväkseen Rob Kardashiania, koska naisen ja miehen pikaromanssi oli täynnä luksuslahjoja ja nopeita liikkeitä. Nyt pariskunnalla on yhteinen yksivuotias Dream-tytär ja he jakavat lapsen huoltajuuden. Samaan aikaan he kuitenkin käyvät oikeusteitse sotaa kolmen eri tapauksen merkeissä.

Glamourmallien motiiveja on kyseenalaistettu, koska nainen on pyytänyt miljoonakorvauksia kokemistaan vääryyksistä. Hän on nyt kertonut lähipiirilleen, että katkeran taistelun pääasiana ei ole raha, vaan kyse on periaatteista. Blac Chyna kokee tulleensa loukatuksi ja hän haluaa oikeutta, RadarOnline uutisoi. Tuomari hylkäsi aiemmin syytteet Kris Jennerin ja Kim Kardashianin osallisuudesta Rob & Chyna -ohjelman peruuntumiseen.

14 million Love y’all❤️

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on