Nyt se on varmaa! Cheek esiintyy Blockfesteillä ensi kesänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran juuri saamien tietojen mukaan huippusuosittu räppäri Cheek esiintyy ensi kesänä Blockfesteillä. Eilen ensi-iltansa saaneen Veljeni vartija -elokuvan päätähti on mukana Tampereen Ratinassa 17. – 18. elokuuta järjestettävillä festivaaleilla, jossa hän esiintyy lauantaina.

Blockfest 2016, Kuva: Santeri Saarinen Kovajätkä Photography
Blockfest 2016, Kuva: Santeri Saarinen Kovajätkä Photography

Cheekin osallistumista Blockfesteille on arvuuteltu jo pitkään, mutta nyt siihen on tullut fanien iloksi varmistus. Blockfest on näkyvästi mukana Veljeni vartija -elokuvassa, jonka käsikirjoitus huipentuu nimenomaan Blockfestin keikkaan ja jonka loppukohtaus kuvattiin viime vuoden Blockfesteillä.

Cheek ilmoitti taannoin lopettavansa uransa ja jättävänsä jäähyväiset Lahdessa järjestettävässä konsertissa. Tuolloin käynnistyivät spekulaatiot Cheekin Blockfest-esiintymisestä. Monet fanit pelkäsivät, että suosikkiräppäri jättäisi festivaalin väliin Lahden jäähyväiskonserttinsa myötä, mutta nyt fanit saavat huokaista helpotuksesta.

Stara tapasi viime viikolla Cheekin ja häntä Veljeni vartija -elokuvassa esittävän Antti Holman tamperelaisen elokuvateatterin takahuoneessa. Katso haastattelu tästä alta.