Keanu Reevesin henkeäsalpaava moottoripyörätemppu on täyttä totta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keanu Reeves on yksi tunnetuimmista Hollywood-tähdistä, ja hän on esittänyt päärooleja lukuisissa menestyselokuvissa, kuten esimerkiksi Matrix ja Speed. Reeves on jo 53-vuotias, mutta hänen faniensa mielestä miehen ulkonäkö ei ole juuri muuttunut. Nyt Reeves kohahduttaa tuoreella mainosvideollaan.

Splash
Splash

Vaasan Rantarockissa aikoinaan esiintynyt toimintaelokuvien supertähti nähdään nimittäin Squarespacen vauhdikkaassa Super Bowl -mainoksessa, jossa hän seisoo liikkuvan moottoripyörän päällä. Nyt on paljastunut, että mainoksessa nähtävä stuntti on täyttä totta, eikä digitaalisesti jälkikäteen tehty. Reeves seisoi noin 80 kilometrin tuntivauhdissa kiitävän moottoripyörän päällä itse. Mainos esitetään miljardille katsojalle Super Bowlin yhteydessä.

Taannoin Keanu Reeves nähtiin Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa, jossa juontaja esitti näyttelijälle fanien keräämiä todisteita siitä, että hän on ollut elossa jo vuosisatojen ajan. Keanu Reeves ei voinut olla nauramatta todisteille siitä, että hän olisi kuolematon. Reeves myös myönsi, että hänelle esitetyissä kuvissa esiintyvät aiemmin eläneet miehet olivat jokseenkin saman näköisiä hänen kanssaan.