Asiakas tilasi saunahatun – sai myrkystä tehtyä syöpälääkettä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ulkolaisista verkkokaupoista tilaamiseen liittyy aina omat riskinsä. Toiselta puolelta maailmaa toimitetut tuotteet eivät aina vastaa kaupan kuvausta, kuten eräs Twitter-käyttäjä sai huomata erittäin hämmentävällä tavalla.

Toimittaja Meagan Day kertoo tilanneensa Amazon-verkkokaupan kautta oligarkia tarkoittavalla sanalla koristellun saunahatun. Myyjänä toimi RussianBear-niminen kauppias.

Kuukautta myöhemmin Day sai paketin Ukrainasta. Se ei kuitenkaan sisältänyt toimittajan tilaamaa saunahattua. Sen sijaan paketista paljastui purkillinen kiellettyä kuubalaista syöpälääkettä, joka on valmistettu skorpionin myrkystä.

Day kertoo saaneensa sittemmin rahansa takaisin, eikä myyjä edes pyytänyt häneltä skorpionimyrkkyä takaisin. Oligarkki-hattu on sen sijaan poistunut myynnistä RussianBearin Amazon-sivulta.