Lapsi luuli sipulia omenaksi – ylpeys ei antanut periksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan video, jolla nähdään äitinsä kanssa väitellyt uhmaikäinen. Lapsi on ottanut kattilasta sipulin väittäen sen olevan omena. Ipana halusi syödä herkun. Lopulta äiti antoi periksi.

Äidin ja lapsen väittely oli päättynyt siihen, että sipulia omenaksi luullut lapsi haukkasi rohkeasti palan kädessään olevasta kasviksesta. Uhmaikäisen ilmeestä huomaa, että suuhun puraistu pala ei todellakaan maistu yhtä herkulliselta kuin hän luuli, mutta hän on silti päättänyt syödä sen rohkeasti ja mukisematta.

Tenava kakoo ja yskii sipuli suussaan. Sen silmistä valuu vettä ja hän joutuu ähkimään sipulin polttaessa suuta. Cesa Croonenin julkaisemalla videolla osoitettaan se, että toisinaan on parempi myöntää olevansa väärässä.

https://www.facebook.com/gesa.croonen/videos/1685955568109853/