Reese Witherspoonin salainen taito – esitteli upeaa murretietämystään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanity Fair -lehti esittelee hauskalla YouTube-kanavalla tunnettuja tähtiä hieman eri valossa kuin missä heidät on totuttu näkemään. Tähdet ovat esitelleet videoilla salattuja taitojaan ja paljastaneet katsojille jotakin uutta itsestään.

Nyt Vanity Fairin uudella videolla nähdään 41-vuotias näyttelijä Reese Witherspoon. Witherspoon on tunnettu monista suosituista elokuvista ja useita palkintoja kahmineesta Big Little Lies -televisiosarjasta, jonka hän myös tuotti. Nyt nainen esittelee videolla juuriaan ja murretta, jonka hän pienenä oppi kasvaessaan Louisianassa.

Secret Talent Theatre -videosarjassa Reese Witherspoon esittelee osaamistaan hänelle tuttujen murresanojen suhteen. Nainen saa eteensä monia erilaisia sanoja ja sanontoja, jotka Witherspoonin tulee tulkata kameralle. Monet sanonnat kuulostavat jo valmiiksi hauskoilta, mutta niiden merkitys pääsee siitä huolimatta yllättämään.