Kissanpentu sai ensimmäisen kylvyn – ihastuttava näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat kissat eivät pidä vedestä, minkä vuoksi sen varaan joutuminen saakin ne kauhistumaan. Pelkät kylpyhetket saavat monet kissat hyppäämään altaasta hätääntyneinä pois, mutta toisinaan löytyy kuitenkin myös iloisesti kylpeviä kissoja.

Venezuelassa omistajansa kanssa asusteleva persialainen on juuri tällainen poikkeus. Omistaja on kuvannut videolle kissaansa halutessaan taltioida hetken, jossa pieni kissanpentu saa kokea kylpyhetken ensimmäistä kertaa.

YouTube-videosta päätellen omistajan ja kissan kylpyhetket tulevat olemaan jatkossakin mukavan rauhallisia. Kissa näytti todella nauttivan siitä kun omistaja pesee sitä lämpimällä suihkulla. Kissa makoilee täysin rentoutuneena omistajan kädellä selällään eikä sillä näytä olevan huolen häivääkään.