Lionel Richie hermostui: Alaikäinen Sofia-tytär joi alkoholia Scott Disickin seurassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Lionel Richien tytär Sofia Richie seurusteli vuoden 2016 kesällä hetken aikaa poptähti Justin Bieberin kanssa. Nuori neitokainen oli tuolloin 18-vuotias ja nousi pikaromanssin myötä viihdelehtien palstoille ja kuuluisuuteen. Sen jälkeen Lionel Richien tyttärellä on ollut pikaromansseja muidenkin kuuluisuuksien kanssa.

Nyt 19-vuotias Sofia Richie seurustelee Kourtney Kardashianin ex-mies Scott Disickin kanssa. 34-vuotiaalla miehellä on ollut runsaasti ongelmia päihteiden kanssa, ja hän on hakenut riippuvuuksiinsa apua vieroitusklinikoilta. Nyt Lionel Richie on raivostunut nähdessään nuoren tyttärensä Scott Disickin seurassa viinilasi kädessä.

Yhdysvalloissa saa juoda alkoholia vasta 21-vuotiaana, joten Sofia Richie on alaikäinen. Lionel Richie ei enää hyväksy Scott Disickin ja Sofia Richien suhdetta. Mies ajattelee miehen olevan huonoa seuraa hänen tyttärelleen. Lisäksi hän epäilee, että Scott Disick käyttää Sofiaa hyväkseen taloudellisesti, RadarOnline uutisoi.

are you…..?? 😂😏 #AmericanIdol #HollywoodWeek

A post shared by Lionel Richie (@lionelrichie) on