Spice Girls tekee paluun! Yksi jäsenistä kieltäytyy laulamasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

1990-luvulla kulta-aikaansa viettänyt Spice Girls on yksi maailman kaikkien aikojen suosituimmista yhtyeistä. Yhtyeen paluuta lavoille on odotettu pitkään ja hartaasti, mutta kaikkia jäseniä ei ole saatu mukaan yhteistyöhön. Nyt kaikki viisi jäsentä ovat kerääntynyt yhteen Lontoossa järjestetyssä tapaamisessa.

Mel B saapuu Spice Girls -tapaamiseen, Kuva: Splash
Geri Horner saapuu Spice Girls -tapaamiseen, Kuva: Splash

Daily Mail kertoo Mel B:n lentäneen Los Angelesista Lontooseen tapaamaan Victoria Beckhamia, Emma Buntonia, Mel C:ta ja Geri Horneria. Yhtyeen on kerrottu suunnittelevan paluuta ja tienaavan siitä kymmenen miljoonaa puntaa jokaiselle.

Victoria Beckham on kuitenkin laatinut ehdon, että hänen ei tarvitse laulaa, mutta nainen on valmis osallistumaan paluukeikan esiintymisjoukkoon. Naisten välien uudelleen lämmitteleminen on vaatinut lukuisia neuvotteluita. Tulevien keikkojen määrästä ei ole vielä tietoa, mutta Victoria Beckham ja Geri Horner ovat ilmoittaneet, että eivät pysty osallistumaan täysipainotteisesti kiertueelle perheensä vuoksi.

https://www.instagram.com/p/BelqfZfH8kX/?tagged=spicegirls

https://instagram.com/p/Bes3RJJlc1D/?utm_source=ig_embed