Poika järjesti hulvattoman pilan – uninen äiti luuli sandaalia puhelimeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset eivät näytä pystyvän vastustamaan kiusausta nukkuvan ihmisen kustannuksella pelleilemisestä. Usein muiden ihmisten seurassa nukahtanut voi huomata, että hänen kasvoilleen on piirretty jotakin tai hän läimäisee kasvoilleen kermavaahtoa herätessään.

Nyt YouTube-videolla nähdään huvittava pila, jonka poika teki äidilleen. Hän meni herättämään nukkuvan äitinsä ja kertoi, että isoäiti oli joutunut onnettomuuteen. Poika esitti ojentavansa äidille puhelinta, mutta antoikin äidilleen varvassandaalin käteen.

Äiti oli niin uninen, että pila meni häneen täydestä. Äiti alkoi unisena ja huolestuneena puhumaan sandaaliin. Hän puhui pelkälle sandaalille melko kauan ja ihmetteli vain sitä, minkä vuoksi toisesta päästä ei kuulunut lainkaan puhetta.