Valtava koira yritti naisen syliin – isoäiti ei pystynyt pidettelemään naurua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan monet pikkukoirat eivät tiedä omaa pientä kokoaan ja alkavat isottelemaan muille. Tämä toimii myös toisin päin, koska monet isot koirat eivät samalla tavalla ymmärrä sitä miten suuria ne ovat.

Nyt YouTube-videolla nähdään todella huvittava tilanne, jossa valtava koira ei ole ymmärtää sitä, että se ei mahdu naisen syliin. Isoäiti istuu sohvalla eikä voi olla huvittumatta siitä, että suurikokoinen lemmikki yrittää väkisiä päästä naisen syliin.

Koira näyttää itsekin turhautuvan tilanteessa, koska se ole mahtua isoäidin syliin. Koira kokeilee lähestyä naista takapuoli ja kylki edellä, mutta aina lopputulos on sama erikoinen asento, jossa koira ei mahdu naisen syliin vaikka se kuinka haluaisi.