Hämähäkkimiehen tanssishow yllätti pelikaupassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman tunnetuimpiin supersankareihin lukueutuva Hämähäkkimies on yksi suosituimmista hahmoista varsinkin lasten halloween-asujen suhteen. Hämähäkkimiesasuja on myös aikuisille, minkä ansiosta eräs mies ihastuttaakin muita aina satunnaisilla yllätysesiintymisillä.

Hämähäkkimieheksi pukeutuva mies kulkee sosiaalisessa mediassa nimellä Ghetto Spider. Hän tekee hauskoja esiintymisiä erilaisissa ravintoloissa ja kaupoissa. Nyt videolla nähdään miten hän yllätti asiakkaat GameStop-pelikaupassa.

GameStop-peliliikkeessä alkoi soimaan A-ha -yhtyeen legendaarinen Take on me -niminen kappale, joka sai heti Hämähäkkimiehen jalat liikkeelle. Muut paikalla olleet asiakkaat kuvasivat tilannetta puhelimillaan ja seurasivat huvittuneina vierestä kun mies tanssi taitavasti naamiaisasu yllään.