Itsestään vetävä vessa ihmetytti asukkaita – karmiva syy taustalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian Doonanissa sijaitsevan talon asukkaat ihmettelivät yksinään huuhtelevaa vessaa. Mysteerin aiheuttajaksi paljastui yllättävä ja kutsumaton taho. WC oli jo vuorokausien ajan vaikuttanut vetävän satunnaisesti itse itsensä.

Asukkaiden avattua mekaanisen vessanpöntön vesisäiliön, paljastui sieltä nelimetrinen käärme. Matelija oli jollain tavoin onnistunut huuhtelemaan WC-pöntön.

Paikalle hälytettiin käärmeennappaaja Luke Huntley. Facebookissa julkaistulla videolla nähdään, kuinka hän poistaa matelijan vessanpöntön vesisäiliöstä. Käärmelaji oli lievästi myrkyllinen ruskopuukäärme. Matelijoiden myrkyllisyydestä huolimatta kenenkään ei tiedetä kuolleen ruskopuukäärmeiden puremiin.

 

THE TALE OF TOILET FLUSHING SNAKE!!!! 😂 I was called out to a home in Doonan today to relocate this grumpy brown tree snake from inside the toilet flush button. The toilet had been flushing by itself randomly for days then they opened it up and found a surprise waiting for them! It was a quick catch but but it needed to be. That or putting my hand down into the toilet water 😂🤢 (For licensing or usage, contact licensing@viralhog.com)Enjoy your Sunday everyone :)Luke 0499 920 290

Publié par Snake Catcher Noosa sur samedi 27 Janvier 2018