Koira huolestui kylpevästä emännästä – lohdutti tuomalla leluja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikit voivat välittää omistajistaan aivan kuten mekin niistä, vaikka saattavatkin ilmaista sen erikoisilla tavoilla. Nyt sosiaalisessa mediassa on levinnyt hauska ja hellyttävä tarina ihmisille normaalista asiasta huolestuneesta koirasta.

Twitter-käyttäjät Rudeweaverin mukaan häntä odottaa kylpyyn mentyään aina tuttu näky. Clark-niminen kultaisennoutajan sekä villakoiran sekoitus tulee seuraamaan kylpemistä huolestuneen näköisenä, ja pyrkii lohduttamaan häntä leluilla.

– Koirani vihaa kylpemistä, joten se kai luulee että olen onneton täällä. Se ajattelee oloni paranevan tuodessaan lelunsa minulle, mies kirjoitti.

Twitter-käyttäjän mukaan kyse ei vaikuta olevan siitä, että koira haluaisi leikkiä hänen kanssaan. Mies on yrittänyt heittää koiran kylpyyn tuoman lelun noudettavaksi. Clark ei kuitenkaan reagoi tähän odotetulla tavalla.

– Jos heitän lelun, koira vain tuijottaa minua kuin olisin loukannut sen esi-isiä eikä nouda sitä, Rudeweaver kirjoitti.

 

Ravioli ravioli this is my favorite toyioli #ClarkTheMini

A post shared by Clark The "Shower Dog" Mini (@clarkthemini) on