Uskomaton näky! Mies jongleeraa neljällä samuraimiekalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jongleeraus on taito, jonka miltei kuka tahansa voi oppia säännöllisesti harjoittelemalla. Josh Horton on sen sijaan oppinut jongleeraamisen vaarallisemman muodon, jossa mokaaminen voi johtaa käden menettämiseen.

Horton on erikoistunut jongleeraamaan samuraimiekoilla. Taannoin mies päätyi Guinnessin ennätysten kirjaan jongleeraamalla samanaikaisesti peräti neljää terävää miekkaa. Vaatimuksena oli, että kaikkien miekkojen terä olisi vähintään 66 senttiä.

Horton rikkoi samana päivänä myös kaksi muuta ennätystä. Niitä olivat useimman samanaikaisen soihdun jongleeraaminen tasapainolaudalla istuessa ja pisin yhtäjaksoinen viiden jalkapallon jongleeraus. Jälkimmäistä ennätystehtailija kuvaili lasten leikiksi.