Poliisi tyrmistyi: Hedelmävarkaiden autoissa neljä tonnia appelsiineja

Ohhoh! · Tim Isokivi

Espanjan poliisi on pidättänyt viisi henkilöä, jotka tuskin kärsivät C-vitamiinin puutteesta. Heidän hallustaan löydettiin tuhansia kiloja appelsiineja.

Viranomaisten epäilys heräsi, kun kolme autoa vaihtoi yllättäen suuntaansa kuljettajien havaittua poliisiauton. Poliisit pysäyttivät autot, vain huomatakseen niiden olevan täynnä appelsiineja. Hedelmiä oli ajoneuvoissa yhteensä neljä tuhatta kiloa.

Poliisit tavottivat autoista naimisissa olevan pariskunnan ja heidän kolme aikuista lastaan. He väittivät Jalopnik-sivuston mukaan saapuneensa pitkän matkan päästä ja keränneensä hedelmiä puista matkan varrella.

Poliiseille kuitenkin selvisi, että läheisessä Carmonan kylässä sijaitsevasta hedelmävarastosta oli varastettu suuri määrä appelsiineja. Tarina matkalla tuhansien kilojen edestä kerätyistä hedelmistä ei siis arvatenkaan mennyt läpi virkavallalle.