Super Mario toteutettiin kissoilla – eläimellinen versio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nintendo on ryhtymässä yhteistyöhön lukuisia menestyksekkäitä animaatioelokuvia tuottaneen Illumination Entertainment -yhtiön kanssa. Nintendon ja Illumination Entertainmentin kerrotaan suunnittelevan Super Mario Bros. -pelisarjaan pohjautuvaa animaatioelokuvaa.

Ennen sitä ihmiset voivat kuitenkin viihdyttää itseään hauskalla Super Mario Cat Bros. -nimisellä videolla, joka on kuin suositun pelin seikkailut hauskana kissaversiona. Videolla nähdään pelistä tuttu tarina ja prinsessan pelastusoperaatio kissojen näyttelemänä.

Mr.TVCOw-kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa nähdään miten Super Mario -kissa lähtee pelastamaan kadonnutta prinsessaa. Super Mario saa operaatioonsa avukseen Luigin, joka on kissan omistaja.