Vanhus työnsi kätensä lehmän peräaukkoon – sai porttikiellon jokaiselle maatilalle

Ohhoh! · Tim Isokivi

80-vuotias brittimies jäi viime vuonna kahdesti kiinni lehmien seksuaalisesta häirinnästä. Nyt hänelle on langetettu rikoksistaan porttikielto jokaiselle Iso-Britannian maatilalle. John Curno oli vieraillut Lontoon Uxbridgessä sijaitsevalla maatilalle jo vuosikymmenen ajan.

Viime kesänä hänet yllätettiin puhumasta maatilan lehmille ja masturboimasta samalla. Toisella kertaa hän jäi kiinni käsi olkapäätä myöten lehmän sisällä. Maatilan omistajat soittivat poliisit paikalle Curnon vieraillessa lehmien luona kolmatta kertaa. Curno tuomittiin yleisten hyvien tapojen loukkaamisesta. Häneltä kiellettiin pääsy jokaiselle Iso-Britannian maatilalle.

Vanhus itse väittää, ettei hän ole voinut masturboida kolmeen vuoteen lääkityksensä vuoksi. The Sun -lehden mukaan Curno suunnittelee tekevänsä päätöksestä valituksen ja nostavansa kanteen poliisia vastaan.