Emma Stone otti ystävänsä kanssa permanentit – hauskat kuvat kampaamosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hius- ja kauneustrendit toistuvat usein sykleittäin aivan samalla tavalla kuin vaatemuotikin. Trendikkäänä on jo pitkään pidetty hyvin suoria ja pitkiä hiuksia, jotka on vedetty siistille keskijakaukselle. Nyt suosiotaan on alkanut kasvattamaan myös pörröinen kiharapilvi.

Suuret kasarikiharat ja permanentit ovat alkaneet jälleen kasvattamaan suosiotaan. Nyt näyttelijä Emma Stone päätti hyvän maskeeraajaystävänsä Rachel Goodwinin kanssa ottaa yhdessä permanentit ikään kuin heidän ystävyytensä merkiksi.

Rachel Goodwin julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kolme kuvaa, joissa nähdään miten hän on ottamassa kampaajalla permanenttia Emma Stonen kanssa. Goodwin kirjoitti kuvaan, että jotkut ystävykset ottavat yhdessä ystävyytensä merkiksi tatuoinnit, mutta hän ja Stone ottivatkin permanentit.