Nainen tekee kasvohoitoja kuukautisverellään

Lifestyle Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verinoidaksi itseään kutsuva 26-vuotias Yazmina Jade käyttää omaa kuukautisvuotoaan kauneudenhoitotuotteena. Nainen antaa kuukausittain itselleen kasvohoidon, jossa hän sivelee omaa kuukautisvuotoa hänen kasvojensa iholle.

Yazmina Jade kertoi Daily Mail -sivustolle tekevänsä säännöllisiä verikasvohoitoja itselleen, koska veressä on niin paljon hyödyllisiä kantasoluja. Jaden mukaan omalla kuukautisverellä tehdyt kasvohoidot ovat todella terveellisiä, vaikka ne eivät olekaan itse kasvojen iholle kovinkaan hyödyllisiä.

Yazmina Jade tekee kasvohoidot itselleen lähinnä henkisen hyvinvointinsa vuoksi. Hänen mukaansa kuukausittainen tapa on kuin pyhä rituaali, jonka avulla hän tuntee todella syvän yhteyden oman kehonsa kanssa. Jaden mielestä naiset eivät enää ole yhteydessä oman kehonsa kanssa, mutta rituaali muuttaa sen.

Jade levittää joka kuukausi omaa vuotoaan ympäri kasvoja, minkä lisäksi hän myös maistaa kuukautisvertaan. Rituaalin myötä nainen on syventänyt yhteyttä omaan kehoonsa ja oppinut rakastamaan itseään paljon syvemmin kuin koskaan aikaisemmin.

REPOST for all the women out there struggling with there monthly bleed. How do you view your monthly bleed?? I personally through my teenage years and early 20s didn’t enjoy or care for my monthly period. It was jusHow do you view your monthly bleed?? I personally through my teenage years and early 20s didn’t enjoy or care for my monthly period. It was just this thing that was kind of annoying and I felt shitty. It made me eat a lot more and I would bloat out and feel fat ☹️ You could say I had an unhealthy relationship with my monthly bleed and didn’t really enjoy getting it at all!!! There was a COMPLETE disconnect from my womb and how I felt towards bleeding. I would use tampons that often hurt and felt so unnatural ( a form of self abuse really ). So numbed out, even with how I put them inside of me… 😩 There was NO FUCKING guidance as to what happens when you bleed and how to even nurture or care for yourself through this SACRED time of the month. I had no idea, no guidance and I just did what everyone else did, EVEN though it didn’t feel good OR NATURAL at all. It’s taken me years to realise that bleeding is a sacred ritual time, for women to go inward, to let go, to create, to use in powerful manifestation and to honour our womb power and MOTHER EARTH.. I have been drawn more and more to reconnecting with my body and especially the womb… We hold sacred wisdom with our wombs. Our BLOOD holds the same wisdom, it’s something to be celebrated, honoured and worshipped. Not hiddened, disowned and sanitized. We have shamed ourselves as women for bleeding, men have placed this taboo on us for bleeding. It’s a time to reclaim our power through reclaiming that which comes naturally for us.. It’s a blessing It’s powerful It’s a fresh start each month It’s a letting go It’s connection to something greater And we can’t stop this natural occurrence so why disown and shame ourselves for it? Iv been spending time monthly to CONNECT in with my womb while I bleed, using I Diva cup so I can actually see my blood, using my blood on the garden or in ritual has helped me build connection with myself and my body. I have a new level of love and respect for my

A post shared by Yazmina (@yazmina.jade) on