Nainen tekee kasvohoitoja kuukautisverellään

Lifestyle Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verinoidaksi itseään kutsuva 26-vuotias Yazmina Jade käyttää omaa kuukautisvuotoaan kauneudenhoitotuotteena. Nainen antaa kuukausittain itselleen kasvohoidon, jossa hän sivelee omaa kuukautisvuotoa hänen kasvojensa iholle.

Yazmina Jade kertoi Daily Mail -sivustolle tekevänsä säännöllisiä verikasvohoitoja itselleen, koska veressä on niin paljon hyödyllisiä kantasoluja. Jaden mukaan omalla kuukautisverellä tehdyt kasvohoidot ovat todella terveellisiä, vaikka ne eivät olekaan itse kasvojen iholle kovinkaan hyödyllisiä.

Yazmina Jade tekee kasvohoidot itselleen lähinnä henkisen hyvinvointinsa vuoksi. Hänen mukaansa kuukausittainen tapa on kuin pyhä rituaali, jonka avulla hän tuntee todella syvän yhteyden oman kehonsa kanssa. Jaden mielestä naiset eivät enää ole yhteydessä oman kehonsa kanssa, mutta rituaali muuttaa sen.

Jade levittää joka kuukausi omaa vuotoaan ympäri kasvoja, minkä lisäksi hän myös maistaa kuukautisvertaan. Rituaalin myötä nainen on syventänyt yhteyttä omaan kehoonsa ja oppinut rakastamaan itseään paljon syvemmin kuin koskaan aikaisemmin.

https://www.instagram.com/p/BeoKEZJDIAQ/?taken-by=yazmina.jade