Avoin kirje: ”Alle 30-vuotiaat sopivat vain seksikumppaneiksi”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

43-vuotias Glenn Urquhart haluaa kaikkien naisten tietävän, että heidän ei kannata yrittää luoda vakavaa suhdetta alle 30-vuotiaiden miesten kanssa. Urquhart kirjoitti naisille News.co.au-sivustolle avoimen kirjeen, jonka yhteydessä hän pyysi myös omaa aiempaa käytöstään anteeksi.

Glenn Urquhart haluaa antaa naisille kultaisia neuvoja miesten suhteen. Hänen mukaansa nuoret miehet eivät ole vielä kykeneviä vakaviin ja kypsiin suhteisiin. Sen vuoksi naisten tulisi ajatella, että alle 30-vuotiaat miehet soveltuvat vain seksiin, näyttäviksi seuralaisiksi ystävän häihin tai shoppailuavuksi.

Mikäli nainen haluaa vakavamman suhteen hänen tulisi etsiä vain yli 30-vuotiaita miehiä. Noin 20-vuotiaat ovat miehen mukaan epäkypsiä rakastamaan ja arvostamaan naisia. He voivat esittää olevansa valmiita parisuhteeseen vain siksi, että he haluavat kaikki parisuhteen mukana tulevat edut kuten säännöllisen seksikumppanin.