iPhone räjähti kampaamossa – onnettomuus tallentui turvakameraan

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on voinut toisinaan nähdä uutisoituja tapauksia, joissa älypuhelimet ovat räjähtäneet tai syttyneet palamaan. Valitettavimmissa tapauksissa puhelimet ovat räjähdyksen aikaan olleet ihmisen taskussa, mikä on aiheuttanut heille isoja palovammoja.

Nyt videolla nähdään Vietnamissa tapahtunut tilanne, jossa iPhone-älypuhelin räjähti parturikampaamossa. Kampaamon turvakamera onnistui tallentamaan tilanteen, jossa nähdään ja kuullaan miten ison räjähdyksen puhelin sai aikaan.

Videolla nähdään miten kampaamon asiakas ja henkilökunta pelästyvät kun heidän vieressään tapahtuu yllättävän iso räjähdys, jonka iPhone saa aikaan. Myöhemmin työntekijä oli vielä kuvannut puhelimen palamisesta lähikuvia, joissa nähdään millaisen vahingon puhelimen räjähtäminen aiheutti.