Kim Kardashian yllätti vihamiehensä – lähetti suklaiset parfyymilahjat

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian julkaisi juuri hänen KKW Fragrance -hajuvesimerkilleen kolme täysin uutta tuoksua, jotka kulkevat nimillä BAE, BFF ja Ride or Die. Suloinen sydämen muotoinen paketointi ja pastellisävyt ovat saaneet ihmiset ihastumaan tähän lanseeraukseen jälleen haistamatta tuoksua, ja ne on myyty loppuun vain muutaman päivän aikana.

Kim Kardashian suunnitteli yhdessä kokki Chris Fordin kanssa hajuvesille upean paketoinnin, jonka median edustajat, Kardashianin perhe ja hänen ystävänsä saivat. Paketin sisällä oli iso suklaasydän, jonka kuoret tuli rikkoa pienellä vasaralla. Suklaasydämen sisältä henkilö pystyi löytämään hajuveden, joka oli sydämen muotoisten makeisten ympäröimä.

Ystävien ja median edustajien lisäksi Kim Kardashian on päättänyt yllättää suloisella ja makealla lahjalla myös hänen vihamiehensä. The Talko -uutisen mukaan nainen lähetti suklaisen parfyymipaketin muun muassa häntä julkisesti kritisoineelle Pinkille ja Piers Morganille, Robin entiselle kihlatulle Blac Chynalle ja hänen arkkiviholliselleen Taylor Swiftille.