Tältä sumopaini näyttää hidastettuna – ottelu sai koomisia piirteitä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Japanilaiset ovat melko pienikokoinen kansa, mutta silti maan kansallisurheilu on kaikkea muuta kuin pienten miesten laji. Sumopainissa painija, eli sumotori, painaa keskimäärin 130 kiloa, minkä vuoksi lajin harrastajat joutuvatkin syömään mielettömiä määriä pysyäkseen kisakunnossa.

YouTubessa edesottamuksiaan kuvaava kaksikko The Slow Mo Guys on testannut hidastettuja videoita muun muassa vedenalaisten luotien ja erilaisten räjähdysten kanssa. Nyt miehet päättivät katsoa miltä sumopaini näyttää hidastettuna.

YouTube-videolla nähdään miten kaksi sumopainijaa ottavat yhteen. Miesten runsaat kehot heiluvat puolelta toiselle kun paini on kuvattu ensin ylinopeudella 1.000 kuvaa sekunnissa, minkä jälkeen kuva on hidastettu. Myös The Slow Mo Guys -kanavan toinen ylläpitäjä Dan päätti astua kehään.