Tyttö pyytää somehiljaisuutta ystävänpäivänä: ”Kukaan ei halua kuulla…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ava Ryan -niminen pikkutyttö on noussut nettitähdeksi jo pari vuotta sitten loistavan asenteensa ja hauskojen letkautustensa vuoksi. Tytön äiti Katie Ryan julkaisee tyttärestään hauskoja videoita hänen Instagram-kanavalleen, jota seuraa jo yli 750.000 fania.

Katie julkaisi aiemmin Ava-tyttärestä hupaisan videon, jossa tyttö esitti melko hankalaa ja itsekästä Charlene-nimistä naista. Nyt Charlene on palannut kertomaan ihmisille omat ajatuksensa ystävänpäivästä ja siitä, minkä vuoksi ystävänpäivä on hänen mielestään pelottavampi kuin halloween.

Charlene aikoo olla yksin ystävänpäivänä, makoilla sohvalla ja katsella televisiota. Hänen mielestään ystävänpäivä on pelottava, koska pullea siivekäs vauva lentelee ympäriinsä ja ampuu ihmisiä jousilla. Charlene on myös sitä mieltä, että ihmiset eivät saisi ystävänpäivänä käyttää sosiaalista mediaa, koska kukaan ei halua kuulla heidän kiusallisia rakkaustarinoitaan.

Charlene’s early thoughts on Valentine’s Day

A post shared by Katie Ryan (@katieryan430) on