Valokuvaaja poisti kuvista kännykät – pysäyttävä kuvasarja osoittaa riippuvuutemme

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokaisessa perheessä on nykyisin jo useita älylaitteita, joista erityisesti matkapuhelimet ovat vallanneet ajankäyttömme lähes täysin. Älypuhelimet ovat kädessä paitsi tarpeellisina hetkinä myös usein silloin, kun olisi kullanarvoinen tilaisuus olla kanssakäymisissä läheisten kanssa.

Nyt valokuvaaja Eric Pickersgill on osoittanut valokuvillaan miltä näyttää, kun älylaitteet etäännyttävät ihmiset. Hän on ikuistanut Removed-kuvasarjaansa ihmisiä kännyköineen tilanteissa, joissa olisi kannattanut laskea puhelin tai tabletti edes hetkeksi kädestä.

Vaikutelmaa voimistaa se, että ihmisillä ei ole kuvissa varsinaisia laitteita käsissään. Monet tilanteista ovat varmasti tuttuja myös suomalaisille.

Calling all filmmakers based in India! I am thrilled to announce that with the support of @tlkn, I will be traveling to India from November 6th to the 21st to create a new project. The two week journey will begin in Mumbai, then we will travel to four other cities in the country. The goal is to meet and photograph people from diverse regions to learn about their relationships in the physical and digital world. We are looking for a film maker to travel with us throughout the country, documenting the creation of my photographs, and telling the story of connectivity in the digital age. Please send a link of recent film work to @rahul043 at rahul.majumder@tlkn.com and thanks for helping us get the word out! "Courtlyn and Sarah, 2014" #removed #india #filmmaker #documentary #director #producer #callforwork #cinematography #film

A post shared by Eric Pickersgill (@ericpickersgill) on

“Snoopy’s” Raleigh, 2014 from #removed @snoopyshotdogsandmore

A post shared by Eric Pickersgill (@ericpickersgill) on