Burritoista löytyi yllättävä täyte – 6 kiloa metamfetamiinia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla huumeiden salakuljetukseen ja piilotteluun on keksitty rajaton määrä erilaisia keinoja, ja vain murto-osa niistä paljastuu. Nyt Los Angelesin poliisi on paljastanut löytäneensä erikoisen huumekätkön suosikkiruokien sisältä. Poliisi teki löydön liikenneratsiassa 4. huhtikuuta.

Splash

Viranomaiset pysäyttivät epäilyttäväksi katsomansa auton ja päättivät tarkistaa mitä sen sisältä löytyy. Autossa oli 14 burritoa, mikä tuntui hieman liioitellulta määrältä.

Poliisit päättivät avata paketin ja löysivät meksikolaisesta herkusta hieman ylimääräisiä täytteitä. Burritoissa oli lopulta sisällä yhteensä peräti kuusi kiloa metamfetamiinia. Lisäksi autosta löytyi käsiase ja jonkin verran käteistä rahaa.