Upea täytekakku sai juhlavieraat hämilleen: ”Näyttää vaginalta!”

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nadia Cakes -leipomon kondiittorit loivat upean vaaleanpunaisen kakun, josta he nappasivat kuvan heidän Facebook-sivuaan varten. Kahvila ei voinut kuitenkaan kuvitellakaan sitä miten huvittavan vastaanoton kakku tulisi saamaan.

Vaaleanpunaisessa kakussa on ikään kuin lohkeama, jonka sisältä paljastuu vaaleanpunaisia ja hieman tummempia makeisia. Tämän yksityiskohdan on tarkoitus saada kakku näyttämään geodilta, jonka onkalossa on kvartsikidettä. Ihmisten mielestä kakku on kuitenkin näyttänyt vaginalta.

Monet kahvilan seuraajat kommentoivat kuvaan, että kakku näyttää heidän mielestään vaginalta. Tähän kondiittori kuitenkin vastasi, että heidän taidoillaan vaginakakku olisi niin aito, että ihmiset ihmettelisivät sitä miten vagina voisi olla kakku eikä toisin päin. Kondiittori kuitenkin myönsi, että täytekakku sai vielä hieman koomisempia piirteitä myöhemmin, kun se oli alkanut näyteikkunalla sulamaan ja vuotamaan onkalosta voikermatäytettä.

https://www.facebook.com/nadiacakes/posts/10154530239889229:0