Kaksosvauva alkoi itkeä – seuraus sai äidin purskahtamaan nauruun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

On täysin normaalia, että sisarukset härnäävät toisiaan ja kinastelevat keskenään. Vanhemmat voivat pitää lasten tappelemista huonona asiana, mutta on kuitenkin tutkittu, että sisarusten härnääminen on lapsen kehityksen kannalta todella hyödyllistä.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa äiti on kuvannut kaksosistaan hieman vanhempaa videolle. Toinen vauva oli kuvaushetkellä isoäidin sylissä ja alkoi itkemään. Äidin sylissä rauhallisesti makoileva vauva huusi heti veljelleen aivan kuin se käskyttäisi sisarustaan lopettamaan itkemisen heti paikalla.

Vanhemmat sisarukset yleensä määräävät leikin luonteen ja hallitsevat leikkikaluja. Tässä tilanteessa kaksosvauva halusi jopa yrittää hallita nuoremman veljen mielialaa alkamalla heti huutamaan pikkuiselle hänen alettua itkemään.