Kate Winslet ja Leonardo DiCaprio pelastivat perheenäidin hengen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Titanic-elokuvan päätähdet Kate Winslet ja Leonardo DiCaprio ovat pelastaneet englantilaisen perheenäidin elämän. 29-vuotias Gemma Nuttall sai taannoin tietää sairastavansa ärhäkkää syöpää. Raskaana ollut tuleva äiti kieltäytyi kuitenkin hoidoista, koska ne olisivat koituneet syntymättömän lapsen kohtaloksi.

Kate Winslet, Kuva: Splash

Lancashiren Rossendalessa asuva Gemma Nuttall synnytti lopulta Penelope-tyttären, mutta kauhistui huomatessaan, että tytär tulisi pian jäämään äidittömäksi. Niinpä pian synnytyksen jälkeen perheenäiti ryhtyi keräämään varoja saadakseen tarvitsemaansa erikoishoitoa Saksassa. Nuttall pyrki keräämään 300.000 puntaa, eli noin 360.000 euroa, mutta summa oli lähes mahdoton tavoite.

Yllättäen kuitenkin Kate Winslet huomasi verkossa keräyksen ja hän suositteli siihen osallistumista Leonardo DiCapriolle. Tämän jälkeen he huutokauppasivat kolme Jack and Rose -deitti-iltaa, joiden tuoton he lahjoittivat Penelopen äidille. Nyt Gemma Nuttall on kertomansa mukaan parantunut syövästä ja hänen lapsensa saa tällä tietoa pitää äitinsä.