Mies ei saanut tarpeeksi myötäjäisiä – varasti vaimon munuaisen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Intialainen nainen on joutunut sisäelinryöstön uhriksi. Hänen oma aviomiehensä lavasti umpisuolileikkauksen, jossa todellisuudessa poistettiin naisen toinen munuainen. Syynä oli raha.

Intialainen Rita Sarkar oli hakeutunut viime vuonna lääkäriin huonovointisuuden vuoksi. Kahdessa erillisessä tarkastuksessa todettiin, että naiselta puuttui toinen munuainen. Hän tajusi joutuneensa vuotta aiemmin sisäelinvarkauden uhriksi, kun hänen aviomiehensä ja aviomiehen veli olivat toimittaneet naisen yksityiselle klinikalle. Naiselle oli sanottu, että hänen tulehtunut umpisuoli leikataan.

Rita Sarkarilta poistettiin toinen munuainen. BBC kertoo naisen tietävän syyn, miksi joutui sisäelinvarkauden uhriksi. Hän on kertonut lukuisille intialaislehdille aviomiehen olleen vuosia tyytymätön liian pieniin myötäjäisiinsä. Mies oli vaatinut jatkuvasti enemmän rahaa, mutta Sarkarin perheellä ei ollut varaa. Kolme ihmistä on asetettu syytteisiin murhan yrityksestä ja kidutuksesta.