Selena Gomez masennuksestaan: ”Tulen kamppailemaan sen kanssa koko elämäni ajan”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias poptähti Selena Gomez on kokenut viimeisen vuoden aikana todella paljon. Nainen palkittiin Billboard’s 2017 Woman of the Year -palkinnolla, hän on julkaissut uutta musiikkia, kamppaillut masennuksen kanssa ja toipunut leikkauksesta.

Selena Gomez pääsi nyt Harper’s Bazaar -lehden uusimman numeron kansikuvatytöksi. Haastattelussa nainen kertoi olevansa nyt itsevarmempi kuin koskaan. Hän on aiemmin miettinyt jatkuvasti mitä muut ajattelevat hänestä ja onko hän tarpeeksi hyvä, mutta nykyään tähti on paljon vapautuneempi ja yksinkertaisesti oma itsensä.

Gomez kertoi myös masennuksestaan ja ahdistuksestaan, jonka kanssa hän on kamppaillut viime aikoina paljon. Vaikka laulajatar voikin nyt paremmin, hän uskoo, että hän ei tule enää koskaan näkemään sellaista aikaa, jolloin hänen ei tarvitsisi kamppailla masennuksen ja ahdistuneisuuden kanssa. Tähti on kuitenkin positiivinen ja uskoo, että vuodesta 2018 tulee hänelle parempi vuosi kuin aiemmista.

@harpersbazaarus

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on