Uutuuskomedian traileri julki – taustalla tärkeä sanoma

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amy Schumer on yhdysvaltalainen koomikko, joka on noussut suurempaan suosioon viime vuosien aikana stand up -komiikkansa lisäksi myös käsikirjoittajana, näyttelijänä ja tuottajana. Nyt Amy Schumer on ollut mukana tuottamassa uutta I Feel Pretty -nimistä komediaelokuvaa.

I Feel Pretty -elokuva on hauska komedia naisesta, joka kamppailee epävarmuuden ja ulkonäköpaineiden kanssa kuten moni muukin nainen. Yllättäin hän kuitenkin joutuu kuntosalilla pieneen onnettomuuteen ja lyö päänsä. Pään saatua kolahduksen naisen itsevarmuus kokee täyskäännöksen, ja hän kokeekin olevansa melkoinen saalis.

Koomisessa elokuvassa on naisille vahva sanoma, joka tukee positiivista minäkuvaa ja tervettä itsetuntoa naisvartalon mallista ja koosta riippumatta. STX Entertainment on julkaissut YouTube-kanavallaan elokuvan trailerin. I Feel Pretty saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa kesäkuun lopussa.