Lentopelkoinen ei saanut ottaa hamsteria koneeseen – joutui huuhtelemaan sen vessanpöntöstä

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lentopelosta kärsivät ihmiset turvautuvat lentojen ajaksi toisinaan alkoholiin, lääkkeisiin tai lentopelkoa seurallaan lievittäviin lemmikkeihin. Lemmikkejä ei kuitenkaan saa matkustajan pelkotiloista huolimatta aina ottaa lennoille mukaan.

Nyt floridalainen 21-vuotias opiskelija joutui uhraamaan lemmikkinsä hengen päästäkseen lentokoneeseen. Lentämistä pelkäävälle Belen Aldecosealle oli alun perin kerrottu lentoyhtiön puolesta, että hän saa ottaa hamsterinsa mukaan lentokoneeseen. Lentokentällä tämä lupaus oli kuitenkin Spirit Airlines -lentoyhtiön toimesta pyörretty.

Aldecosea oli yrittänyt kaikkensa saadakseen Pebbles-nimisen lemmikkihamsterinsa lentomatkalle mukaan. Nainen oli yrittänyt myös vuokrata auton hoitaakseen kotimatkansa maanteitse, mutta ei ollut saanut autoa. Lopulta nuori nainen oli joutunut huuhtelemaan rakkaan lemmikkinsä lentokentän vessanpöntöstä alas päästäkseen lentokoneeseen.

Aldecosea oil kertonut The Guardian -sivuston mukaan olleensa todella surullinen joutuessaan huuhtelemaan Pebblesin vessanpöntöstä alas. Naisen mukaan lemmikki oli ollut peloissaan ja tyttö itsekin itkuinen ennen tekoa.

Lentoyhtiö ei missään vaiheessa olisi sallinut lemmikin ottamista lentokoneeseen, mutta Spirit Airlinesin puolesta kommentoinut Derek Dombrowski oli kuitenkin järkyttynyt kuullessaan, että lemmikin omistaja oli päättänyt lopettaa hamsterin näin kamalalla tavalla.