Tässä se on! Saara Aallon ehdokas Euroviisuihin on julkaistu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradio ilmoitti taannoin, että Suomen kilpailukappaleen tämän vuoden Euroviisuissa esittää Saara Aalto. Esittäjän sijaan tällä kertaa valitaan yleisöäänestyksellä kilpailukappale. Se valitaan kolmesta ehdokkaasta, joista ensimmäinen on nyt julkaistu. Kappaleen nimi on Monsters.

– En anna pään sisäisten demonien tehdä päätöksiä, vaan minä teen ne ja olen vahva. Olen koko viime vuoden käynyt läpi omaa pelkoa hyväksymisestä. Hyväksytäänkö minua sellaisena kuin olen, Saara kiteyttää kappaleensa ydinviestin.

Kuuntele kappale tästä.

Saara Aalto säveltänyt ja sanoittanut kappaleen yhdessä Linnéa Debin, Joy Debin ja Ki Fitzgeraldin kanssa. Kappaleen on tuottanut The Family, joka on tehnyt esimerkiksi Måns Zelmerlövin viisuvoittajabiisin Heroes.

Saara Aallon toinen UMK18-kilpailukappale julkaistaan 16. helmikuuta ja kolmas 23. helmikuuta. Monsters-kappaleen lavashow tullaan näkemään ensimmäistä kertaa 3. maaliskuuta YLE TV1 -kanavalla suorassa UMK18-lähetyksessä, jossa valitaan myös Suomen edustuskappale. Esityksen takana on koreografi Brian Friedman, joka on luonut koreografioita esimerkiksi Britney Spearsille, Beyoncélle ja Mariah Careylle.