Huolestuttava tutkimustulos: Jopa 100 saksalaista kuolee vuosittain masturboidessaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Noin 80-100 Saksan kansalaista menettää vuosittain henkensä tyydyttäessä itseään potentiaalisesti vaarallisella tavalla. Tämä käy ilmi kuolinsyytutkija Harold Voßin julkaisemasta tutkimuksesta. Eniten kuolemantapauksiin johti Autoeroottinen asfyksia -nimellä tunnettu toimenpide.

Siinä henkilö tukehduttaa itseään masturboiden samalla. Toiseksi tappavin masturbointitapa oli sähköshokkien vastaanottaminen. Tapauksista vain harva tulee julkisuuteen. Syynä ovat häpeävät omaiset, jotka yrittävät peitellä todellista kuolinsyytä. He saattavat jopa piilotella todistusaineistoa viranomaisilta.

Voß kertoo eräästä tapauksesta, jossa nainen löysi poikansa ruumiin. Poika oli kiristänyt jouluvaloja nänniensä ympärillä antaakseen itselleen sähköshokkeja. Äiti oli piilottanut jouluvalot ennen ensihoitajien saapuimista paikalle, ja myöntänyt asian myöhemmin palovammoja ihmetelleelle kuolinsyyntutkijalle.

The Local -lehden mukaan suurin osa masturboidessa kuolleista ovat miehiä. Joukossa on naisiakin, mutta Voßin mukaan heillä on tapana olla varovaisempia ja suorittaa akti vähemmän monimutkaisilla tavoilla.

Autoeroottiseen asfyksiaan on kuollut myös julkisuuden henkilöitä. Tunnetuimpia heistä ovat INXS-yhtyeen laulaja Michael Hutchence ja Kill Bill -elokuvista tuttu näyttelijä David Carradine.