Amanda Harkimo upealla kuntosalivideolla: ”Ihan vaan koska”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo nähtiin taannoin televisiossa Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasarjassa, minkä jälkeen hän aiheutti kohun paljastettuaan kilpailun voittonsa Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa. Pian Amanda nähdään Temptation Island Suomi -ohjelman sinkkuna.

Nyt Harkimo on julkaissut Instagramissa videon, jossa hän on kuntosalilla nostelemassa painoja. Kuvakulma on sellainen, että se kuvaa suoraan Amandan takapuolta – ja tietenkin tarkoituksella. Kuvatekstissä Harkimo toteaa ”Ihan vaan koska” ja emojina loppuun kirsikat.

Ihan vaan koska 🍒

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Viime aikoina Amanda on viihtynyt hyvin Yhdysvalloissa. Äskettäin hän julkaisi Instagramissa belfie-peppukuvansa, jossa hän esitteli sovituskopissa Kardashianien Dash-brändin erittäin paljastavaa uimapukua. Kuvan yhteydessä Amanda tiedusteli seuraajiltaan kannattaisiko hänen ostaa kyseinen uimapuku. Aika näyttää nähdäänkö kyseinen uimapuku Temptation Islandilla.

time for vaca ☀ 📸: @larsjohnsonphoto

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

The trashy version.

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on