Blac Chyna ampuu taas kovilla – veti muut Kardashianit oikeusjuttuunsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianit ilmaisivat huolensa Blac Chynan ja Rob Kardashianin suhteesta jo seurustelun alkumetreillä. Osa siskoksista uskoi, että Blac Chynan pääasiallisin tarkoitus oli ainoastaan saavuttaa kuuluisuutta ja lypsää rahaa Rob Kardashianilta. Muun muassa nämä väitteet ovat saaneet Chynan veren uudestaan kiehumaan.

Blac Chyna on nostanut jälleen oikeusjutun Rob Kardashianin, Kris Jennerin ja Kim Kardashianin lisäksi myös Kylie Jenneriä ja Khloe Kardashiania kohtaan. Syynä on naisen nimeä kantaneen realityohjeman lopettaminen ja siten ansiotulojen menettäminen. Nainen tähditti Rob Kardashianin kanssa heidän elämästään kertovaa Rob & Chyna -televisio-ohjelmaa.

Kardashianit ovat naisen mukaan myöntäneet, että sarjasta ei tehty toista tuotantokautta pariskunnan eron takia. Kuvaukset oli kuitenkin jo aloitettu. Kardashianit ovat tiettävästi hyvissä väleissä ohjelmaa tuottaneen E! Entertainment Televisionin kanssa.

Kerroimme aiemmin, että tuomari poisti Kim Kardashianin ja Kris Jennerin pois syytettyjen listalta ja Blac Chyna luopui itse muista syytteistä Kylie Jenneriä ja Khloe Kardashiania kohtaan jo aiemmin. Nyt hän on kuitenkin tehnyt täysikäännöksen. RadarOnlinen mukaan Blac Chyna on raivostunut eniten, että hänen motiivejaan on kyseenalaistettu Rob Kardashianin suhteeseen liittyen.

Nainen väittää, että Kardashianien tarkoituksena on ainoastaan tuhota hänen uransa ja maineensa. Blac Chynalla ja Rob Kardashianilla on yksi yhteinen lapsi. Blac Chyna syyttää Kardashianeja mediapredatoreiksi, jotka päättivät lopettaa sarjan mielivaltaisesti ilman, että häneltä kysyttiin asiasta mitään. Nainen vaatii korvauksia.