Jessica Wright uhkeana bikineissä – paljasti miten tällaisen vartalon saa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Glamour-malli Jessica Wright on tullut suomalaisille tutuksi esimerkiksi Glamourelämää Essexissä -sarjan kautta. Brittitähti nousi laajasti otsikoihin myös kasvatettuaan rintojensa kokoa implanttien avulla 32C-koosta 32DD-kokoon.

Sittemmin 32-vuotias Jessica Wright on televisioesiintymisien lisäksi panostanut uraansa liikunnan parissa. Naisen muodokas vartalo on saanut niin paljon ihastelua osakseen, että Wright on alkanut neuvomaan muitakin naisia kehonmuokkauksessa.

Mallikaunotar julkaisi omalla Instagram-kanavallaan viime kesältä otetun kuvan, jossa hän poseeraa bikineissä ystävänsä Esmeen kanssa. Tähden mukaan he ovat kuvassa juuri saaneet oman Fi7ness-treeniohjelman osaltaan päätökseen ja esittelevät nyt kovan työn tuloksia.

Nainen on kehittänyt oman Fi7ness-nimisen liikuntaohjelman, joka on seitsemänviikkoinen kotona suoritettava treeniohjelma. Ohjeet sisältävät kovasykkeisiä HIIT-treenejä, ohjeita aerobiseen harjoitteluun ja suunnitelmat myös omalla kehonpainolla tehtäviin treeneihin.