Khloe Kardashian paljasti – tällä liikkeellä käsivarret upeiksi

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

33-vuotias realitytähti ja bisnesnainen Khloe Kardashian juontaa myös omaa Revenge Body with Khloe Kardashian -nimistä televisiosarjaa. Televisio-ohjelmassa Khloe auttaa fanejaan pääsemään ylipainosta eroon huipputason kunto-ohjaajien ja ravintovalmentajien avulla.

Khloe Kardashian antaa faneilleen hyödyllisiä neuvoja myös hänen sosiaalisen median kanavillaan. Nainen itse on tällä hetkellä hieman helpottanut omaa treenaamistaan ollessaan seitsemännellä kuulla raskaana, mutta kertoi faneilleen kuitenkin nyt parhaan liikkeen, jonka avulla hän on saanut käsivarsistaan kiinteät.

Khloe Kardashian tekee monia harjoitteita valmentajansa kanssa kuntopallon avulla. Kardashian paljasti Cosmopolitan-sivuston mukaan, että paras liike käsivarsien lihasten muokkaamiseen on kuntopallon avulla tehdyt kapeat punnerrukset. Nainen neuvoo ottamaan jaloilla tukea seinästä, minkä jälkeen kädet asetetaan pallon päälle lankkuasennossa, josta laskeudutaan alas punnerrukseen.