McDonald’s arpoo ystävänpäivänä 10 000 euron sormuksen

Lifestyle Lux Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikaruokajätti McDonald’s juhlii tänä ystävänpäivänä kolmea erikokoista kerroshampurilaistaan. Nyt ravintolaketju haluaa, että myös muut julistavat rakkauttaan kuuluisille hampurilaisille twiiteillä, joista kekseliäin palkitaan yli 10.000 euron arvoisella sormuksella.

McDonald’s on luonut yhdessä korusuunnittelija Nadine Ghosnin kanssa sormuksen, joka ylistää suosittua kerroshampurilaista. Sormus koostuu seitsemästä eri osasta, joista jokainen edustaa hampurilaisen eri kerroksia. Sormuksessa on käytetty kultaa, safiireja ja timantteja 10.207 euron arvosta.

Kuka tahansa voi voittaa Bling Mac -nimisen sormuksen omakseen. Kilpailuun osallistuakseen henkilön pitää kirjoittaa mitä kekseliäin rakkaudentunnustuksensa Twitteriin aihetunnisteella #BlingMacContest. Kilpailun voittaja arvotaan ystävänpäivänä 14. helmikuuta.