Solangen hiukset kuin suuri hattara – hämmästyttävä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beyoncen pikkusisko Solange Knowles nousi aikoinaan julkisuuteen oman musiikkiuransa ansiosta. Vuodenvaihteessa hän joutui perumaan suunnitellun esiintymisen sairauden vuoksi. Solange paljasti Instagramissa kärsivänsä autonomisen hermoston häiriöstä, eli dysautonomiasta.

Nyt hänet on kuvattu pitkästä aikaa julkisuudessa, sillä Solange nähtiin New Yorkissa osallistumasa Stuart Weitzman FW2018 Cocktail Party -tilaisuuteen. Popkaunotar yllätti juhlien punaisella matolla hiuksillaan, jotka muistuttivat lähinnä isoa valkoista hattaraa.

Solangen tuorein albumi oli vuonna 2016 ilmestynyt A Seat at the Table. Tähden Cranes in the Sky -single voitti aikoinaan parhaan R&B-kappaleen palkinnon Grammy-gaalassa.

Splash
Splash
Splash