Halvaantunut koki laskettelun ensikerran vuosikymmeniin – kyyneleiltä ei säästytty

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Virtuaalitodellisuus tarjoilee huikeita elämyksiä myös niille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse kokemaan niitä tosielämässä. Taannoin eräs halvaantunut mies pääsi virtuaalilasien ansiosta jälleen rinteeseen. Entinen laskettelija Evan joutui lopettamaan harrastuksensa 15-vuotiaana tapahtuneen onnettomuuden jälkeen.

Nevadan yliopiston ansiosta nykyään pyörätuolissa oleva mies pääsi jälleen kokemaan laskettelun riemut. Koskettavalla videolla seurataan, kuinka kyyneleet valuvat Evanin kasvoilla kokemuksen vuoksi. Mies pääsi myös eläytymään virtuaaliseen versioon Burning Man -tapahtumasta.

– Saitte minut tuntemaan kuin kävelisin jälleen. Tämä pyörätuoli on ystäväni, mutta on hienoa päästä välillä eroon siitä, Evan kuvaili.