Kaveriporukka huijasi menevänsä naamiaisiin – yksi pukeutui smurffiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloween ja naamiaisjuhlat ovat monille ihmisille vuoden odotetuin kohokohta ja suosikkijuhla. Tutuiksi fantasiahahmoiksi tai pelottaviksi pahiksiksi pukeutuminen on hauska tapa viettää hyvällä ystäväporukalla iltaa. Tällä kerralla eräästä ystäväporukasta kuitenkin vain yksi pukeutui.

YouTube-videolla nähdään hulvaton tilanne, jossa miesporukka on juksannut ystäväänsä. He ovat kertoneet Darrenille menevänsä yhdessä naamiaisiin. Miehet juksasivat Darrenia ja kertoivat sopineensa, että jokainen pukeutuu naamiaisiin smurffiksi. Mitään naamiaisia ei kuitenkaan ollut tiedossa.

Videolla nähdään miten ystävät menevät hakemaan Darrenia kyytiin. Yllätys on miehelle melkoinen, kun hän istuu autoon upeassa Smurffiinan asussaan ja saa nopeasti huomata, että hän onkin ainut mies joka on pukeutunut.