Tanhupallo selvisi jatkoon Putouksessa – katso balettiesitys videona!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Putous-viihdeohjelmassa nähtiin jälleen lauantai-iltana hulvattomat sketsihahmot, jotka kisaavat paremmuudestaan. Kuluvan kauden suosikiksi jo heti ensimmäisestä esiintymisestä noussut Kiti Kokkosen esittämä Tanhupallo selvisi odotetusti jatkoon myös eilen.

Sen sijaan äänestyksen jälkeen ulos kilpailusta passitettiin Pihla Penttisen esittämä Mallu-Jasmina, joka rankattiin vielä ensimmäisen lähetyksen jälkeen selvien ennakkosuosikkien joukkoon. Suosio ei kuitenkaan kestänyt ajan hammasta, ja jatkossa Mallu-Jasmina saa seurata kollegoiden kisaamista kulissien takaa.

Lauantai-illan lähetyksessä oli vuorossa sketsihahmojen perinteinen kykyosio. Tanhupallo esitti balettia. Katso esitys videona tämän artikkelin keskellä olevasta videoikkunasta. Tanhupallon kerrottiin olleen äänestyksessä kolmen eniten ääniä saaneen joukossa, ja kaksi muuta kuluvan viikon suosikkihahmoa olivat Ansa Kynttilä ja Kikka Vaara.