Työmiehet pelastivat pesukarhun risukasasta – operaatio ihastuttaa verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan eläimet löytävät itsensä sellaisesta pulasta, josta ne eivät omin avuin pääse pois. Välillä toiset eläintoverit rientävät apuun, mutta monesti eläinparat tarvitsevat myös ihmisten apua. Tällä kerralla videolla nähdään pesukarhun pelastusoperaatio.

Työmiehet olivat saaneet tehtäväkseen purkaa omakotitalon pihalle kerätyn suuren kasan, joka oli täynnä halkoja, risuja ja lehtiä. Kun he olivat saaneet suurimman osan kasasta purettua he huomasivat, että risujen ja lehtien alla oli maahan jumiin jäänyt pesukarhu.

Yksi työmiehistä alkoi kuvaamaan pesukarhun pelastusoperaatiota videolle. YouTube-videolla voidaan nähdä miten onnellinen pesukarhu on miesten kaivaessa maata sen ympäriltä. Pesukarhu näyttää ymmärtävän, että miehet auttavat sitä. Vapauduttuaan pesukarhu juoksee nopeasti pois paikalta ja näyttää olevan kaikin puolin kunnossa.